Anbefales!

En nöjd läsare kommenterar min bok:

”Alf Riple har fått velfortjent gode kritikker og mye oppmerksomhet for boken Lögn, forbannad lögn & prognoser. Den er underholdende og lærerik om temaet behavioural finance, eller hvorfor investorer ikke er rasjonelle. Boken er krydret med gode eksempler på psykologiske faktorer som påvirker menneskers beslutninger, og hvilke følger det har for investoratferd. Alf Riple skriver med et glimt i øyet, og gir leseren samtidig gode råd underveis om hvordan vi kan unngå kanskje den største fallgruven av dem alle – våre egne, irrasjonelle beslutninger. Anbefales!”
Stein-Erik Mellemseter, Oslo

Detta inlägg publicerades i feedback och märktes . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s